Kuhinje po meri

Kuhinje po meri izrađujemo od najkvalitetnijih materijala, koristimo najbolje brendove na tržištu. Ukoliko nemate ideju kakvu kuhinju biste želeli, kod nas možete pogledati veliki izbor koji vam nudimo. Uveli smo inovacije kojim pomeramo granice kada su kuhinje u pitanju. Uz kvalitetne materijale nudimo vam i kaljeno staklo umesto pločica. Mali detalj koji vašoj kuhinji daje potpuno novi izgled.

Kaljeno staklo je materijal koji svojom atraktivnožću i funkcionalnošću dobija sve važnije mesto enterijeru. Bezbedno je, pristupačno, pruža osećaj dubine prostora, reflektuje svetlost. Kaljeno staklo je dugotrajano, lako se čisti, u raznim bojama i sa neograničenim izborom dizajna.
Na kaljenom staklu bakterije nemaju gde da se zadržavaju. Izuzetno se lako održava I ne ostaju nikakve fleke po njemu.
Kaljeno staklo koje koristimo je čistog izgleda (Ultra Clear) sa visokom svetlosnom propustljivošću. Proizvodnim procesom se gubi zelenkasti ton stakla.
Kaljeno staklo je 4-5 puta otpornije na udarac od običnog (Flot) stakla, minimalno dozvoljeni pritisak je 120 N/mm² dok je pritisak kod lomljenja 165N/mm². Obično staklo puca pri pritisku od 40N/mm².
Pored toga otporno je i na izuzetno visoke temperature (220°c).
Ne postoje fuge koje treba čistiti i na kojima bi se bakterije širile.
Instalacija je bez buke i prljavštine, izuzetno kratka i kuhinja je odmah nakon instalacije spremna. Sva prilagođavanja se znaju već pri merenju i kada se vrši instalacija prostori za utičnice i slično već postoje.
Za razliku od folije, digitalna štampa je otporna na toplotu, trajna je i ne postoji mogucnost oštećenja prilikom čišćenja jer se štampa vrši sa zadnje strane.
Ukoliko dođe do pocanja, kaljeno staklo ne puca kao obično staklo, već se polomi u gomilu malih okruglih delova čime je izbegnuta mogućnost povreda.

Ukoliko želite modernu kuhinju pozovite nas odmah, na nama je sve ostalo!

Pre svega KVALITET BEZ KOMPROMISA!

Free WordPress Themes